Како да аплицирате

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, ви предлагаме три начини како да аплицирате:

  • Испратете го вашето CV на kariera@makstil.com.mk, наведувајќи притоа за која работна позиција сакате да аплицирате;
  • Испратете го вашето CV по пошта на следната адреса: Сектор за човечки ресурси, Макстил АД, XVI Македонска бригада бр.18, 1000 Скопје
  • Или, едноставно посетете ги нашите канцеларии за човечки ресурси.

Макстил АД се грижи за заштита на вашите лични податоци, како и за нивната доверливост. 

Барај