Аплицираj за донација или спонзорство

Аплицирање за донација или спонзорство

Доколку сакате да аплицирате за донација или спонзорство ве покануваме вашето барање да го испратите на нашата е-мејл адреса специјално креирана за донации и спонзорства csr@makstil.com.mk или да ги пратите по пошта на нашата адреса 16 Македонска бригада, 18, 1000 Скопје Република Северна Македонија.

Барај