Политика за колачиња

Макстил се повикува на Политиката за „колачиња“ на DITH Group

DITH („нас“, „ние“ или „наш“) користи колачиња на www.makstil.com („веб-страницата“). Со користење на оваа веб-страница, вие се согласувате за употребата на колачиња. Нашата политика за колачиња објаснува какви колачињата користиме, како ги користиме колачињата, како трети страни со кои соработуваме може да користат колачиња на оваа веб-страница, вашиот избор во врска со колачињата и дополнителни информации за колачињата.

ШТО СЕ КОЛАЧИЊА

Колачињата се мали текстуални фајлови што се испраќаат од страна на вашиот интернет-пребарувач за веб-страница што ја посетувате. Датотеката за колачиња се чува во вашиот интернет-пребарувач и дозволува оваа веб-страница или трета страна да ве препознаат и да ја направат вашата следна посета на оваа веб-страница покорисна за вас. Колачињата можат да бидат „постојани“ или „сесиски“ колачиња.

КАКО DITH КОРИСТИ КОЛАЧИЊА

При вашето пристапување и користење на оваа веб-страница, ние би можеле да поставиме повеќе датотеки за колачиња во вашиот интернет-пребарувач.

Ние користиме колачиња за следниве цели: да овозможиме одредени функции на оваа веб-страница, да обезбедиме аналитика, да ги зачуваме вашите преференции, да дистрибуираме реклами, вклучително и целно рекламирање.

Ние користиме различни типови колачиња за да овозможиме функционирање на оваа веб-страница:
Неопходни колачиња. Може да користиме неопходни колачиња за автентикација на корисниците и за да спречиме измама при користење на корисничките сметки.

КОЛАЧИЊА НА ТРЕТИ СТРАНИ

Покрај нашите колачиња, ние исто така би можеле да користиме разни колачиња на трети страни за да ја објавиме статистиката за употреба на оваа веб-страница, да дистрибуираме реклами на оваа веб-страница, преку неа итн.

Ако сакате да ги избришете колачињата или да му наложите на вашиот интернет-пребарувач да ги избрише или да ги одбие колачињата, ве молиме посетете ги страниците за помош на вашиот интернет-пребарувач.

Сепак, би сакале да ве информираме дека доколку ги избришете колачињата или одбиете да ги прифатите, можеби нема да можете да ги користите сите карактеристики што ги нудиме, можеби не ќе можете да ги чувате вашите преференции и некои од нашите страници можеби не ќе може да бидат соодветно прикажани.

[Последно ажурирање: март 2017]

Во случај на разлика помеѓу преводот на македонски јазик и англиската верзија, англиската верзија ќе биде земена за меродавна.

Барај